Toepassingen
Betalingsverkeer

Betalingsverkeer is cruciaal voor iedere ondernemer of het nu gaat om een PIN terminal, ATM machine of geldafstortsysteem de veiligheid en beschikbaarheid zijn van het grootste belang, het draadloze netwerk voorziet hierin. RAAF beschikt over een APN voor betalingsverkeer met een directe, beveiligde VPN verbinding naar Equens voor het afhandelen van Pintransacties. Deze mogelijkheidwordt ingezet voor het afhandelen van bijvoorbeeld betalingsverkeer vanuit parkeersystemen.

Waterbeheer

De Nederlander kent als geen ander ter wereld het belang van een goed waterbeheer, de waterschappen hechten veel belang aan beschikbaarheid maar ook inzage in wat er in het netwerk gaande is en het beheer hiervan.
De combinatie SIM en device management geeft een gedetailleerd overzicht van het complete netwerk en rapporteerd autonoom indien er verstoringen zijn.

Openbare verlichting

Energie is schaars en kostbaar, besparing op energie, reductie van CO2 uitstoot is dan ook in ieders belang.
Maatschappelijkverantwoord ondernemen heeft RAAF hoog in het vaandel daarom hebben wij een systeem ontwikkeld voor dymamisch dimbare verlichtingssystemen en leverd zo een bijdrage aan CO2 reductie en energie besparing.

Industriële installaties en industriële telemetrie.

Industriële telemetrie is anders dan het draadloos ontsluiten van smartfones en tablets. De eisen met betrekking tot de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de verbindingen hebben een geheel andere dimensie, omdat het bedrijfskritische processen betreft. Alle medewerkers bij RAAF hebben een achtergrond van industriële automatisering en weten dan ook wat het betekent als er een belangrijke verbinding niet operationel meer is. RAAF heeft, door de praktische ervaring van meer dan 10 jaar in deze tak van industrie haar sporen verdiend. Het ontsluiten van luchtcompressoren, rioolpompen of gemalen, RAAF heeft daar een betrouwbare oplossing voor.

Connectiviteit.

RAAF levert als ASP (Application Service Provider) de dienst connectiviteit. Met deze dienst ontzorgt RAAF haar opdrachtgevers en neemt de verantwoording van de aanwezighied van de draadloze verbindingen over.

De dienst Connectiviteit in het kort:

Ontzorging
SIM kaart management
Devicemanagement
DOA
Unattended deployment